Pre Peskere Pindre a jeho třetí běh má za sebou úvodní víkendové setkání lídrů

Podpora sebevědomí a rozvoj dovedností v řízení malých projektů. Vedení romských lídrů s akcentem na strategické plánování. A sdílení zkušeností a vzájemné inspirace mezi zkušenějšími lídry a rodícími se lídry. To je Pre Peskere Pindre a jeho třetí běh, který má za sebou úvodní víkendové setkání.

 
Roma Plzňatar, Podpůrná skupina RITA, RAF – Romští aktivisté Frýdlant, Mongagua, Cesta Von a Barevné soužití – to je  6 organizací, které se díky podpoře Bader Philantropies naučí rozvíjet zdroje financování a posílit kapacity v oblasti soukromého financování ve 2 letém projektu.
Na prvním setkání se romští lídři seznámili s jednotlivými mentory, kteří je budou provázet formou konzultací, podporou a poradenství v oblasti rozvoje organizace. A jak už to na úvodních setkáních bývá, tak jsme začali nácvikem dovedností jak nejlépe představit svou organizaci pro širokou veřejnost a donátory. Dalším okruhem dovedností byla formulace projektového záměru a žádost o finanční podporu – a to srozumitelně a věcně. 
 
Držíme všem lídrům palce a těšíme se na naši společnou cestu!
 
Více o celém programu naleznete zde na webu ČCF.